mandag den 13. december 2010

den 13. december

”Damn,” Den ene politimus holdt sig for næsen, da de kom ned på gerningsstedet. Den anden politimus, Smækker, fandt i stedet en mp3-afspiller frem. Endnu en sag, der skulle opklares. Endnu et spor. Han satte høretelefonerne i ørerne og gik rundt på gerningsstedet. Det lignede et klubhus. Et klubhus for mus. Underligt. Smækker var overbevist om at det var Banjomusens værk. Den sjette december var det gået ud over en bar for katte i udkanten af byen. Nu var det et sted for mus, det var gået ud over.
”Smækker,” Råbte den anden politimus for at overdøve mp3-afspilleren, ”vi har også fundet katte!”
Smækker gik derhen, og så de to katte. De var blevet skudt i stykker. Præcis som kattene på baren i starten af december. Hvor musene var blevet tortureret, var kattene blevet likvideret.
”Musene var her først. Det var deres klubhus,” begyndte Smækker at forklare, mest for sig selv, ”kattene var trængt ind, og var begyndt at torturere dem for oplysninger … Indtil de blev afbrudt …”
Smækker tændte en cigaret imens han så ned på de to døde katte:
”Jeg tror jeg ved præcist, hvad der er foregået her …”

Hvem er Smækker? Hvordan ved han præcist hvad der er foregået her? Og hvad er der egentlig foregået her? Læs med i morgen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar